Okategoriserade

Kom i form med en schysst sportpodd

Ett smart sätt att komma i form är genom att kombinera fysisk aktivitet med en riktigt bra sportpodd. Du har många sportpoddar att välja mellan beroende på vilken sport som du gillar att följa. Hitta din favoritpodd och ge dig ut i spåret.

Sportpoddar

Podden är verkligen fantastisk. Du kan lyssna när du vill, var du vill och hur du vill. I bilen, på bussen, gymmet, när du joggar eller tar en promenad med hunden. Du kan lyssna på en radioprofil som Ulf Elfving, nyheter eller en skön sportpodd. Att lyssna på sportpoddar är också ett smart sätt att bli inspirerad till att motionera och träna. Samtidigt som du själv tränar så får du lyssna på intressanta sportprofiler. Lära dig mer om en sport, höra varför det gick som det gick på senaste matchen och även lära dig mer om kost och träning. Det finns många bra svenska sportpoddar att välja mellan. Om du gillar fotboll satsar du på ”Tutto Balutto”, ”Studio allsvenskan”, ”Fotbollskanalen”, ”Lundh” eller ”Matchen”. Det finns också många hockeypoddar: ”Hockeytutto”, ”Släpp sargen”, ”Sanny & Svensson”. Du kan också fördjupa dig i Formel 1 eller i radiosporten dokumentär. Oavsett vilken sport som du gillar kommer du garanterat att hitta en podd som du gärna följer och laddar ner på mobilen. Gå in på Podplay som har sportpoddar för alla sportintresserade, så har du mycket att lyssna till när du tränar eller bara kör bil.

Sportpodden som inspiration

Det är många som har gått från att aktivt träna själva till att främst följa sporten från fåtöljen eller läktaren. Inget fel med det. Men hälsan behöver också fysisk aktivitet. Genom att ladda ner poddar på din mobil och besluta dig för att du bara får lyssna på dem när du är aktiv kan du snabbare komma i form. Om du har hund är det perfekt att ladda ner en sportdokumentär eller en intressant intervju med en skicklig idrottare och ta en rejäl promenad med hunden.

Att lyssna på sportpoddar är inspirerande. Både för att uppnå saker i sitt liv och för att träna. Idrottare är ju ofta väldigt starka och intressanta personligheter som klarar att utsätta kroppen för stenhård träning. Om du precis har börjat jogga så kommer det att vara lättare att klara första milen om du samtidigt lyssnar på hur mycket en skidåkare behöver träna. Eller en intervju med en fotbollsprofil som genom stenhårt arbete har tagit sig utomlands. På Podplay hittar du olika poddar. Det kan vara smart att också ladda ner poddar från idrotter som du inte brukar följa. Då får du en möjlighet att berika ditt sportintresse än mer. Du kan också ta med andra poddar på träningspasset, som Morgonpasset P3 med Kodjo Alkolor eller en spännande kriminalpodd.